Mięsa gotowe

    • Tradycyjny zraz wołowy w sosie pieczeniowym

      200 g
      33,00
    • Roladka z karkówki wieprzowej, konfitura z cebuli i boczku, szałwia, sos pieczeniowy z jabłkiem i majerankiem

      200 g
      24,00
    • Roladka z królika z pistacjami, morelą i boczkiem, sos śmietankowy z esragonem

      180 g
      31,00
    • Sakiewka z kurczaka ze szpinakiem i ricottą, sos pomidorowy z bazylią

      200 g
      27,00
    • Roladka z indyka w boczku, żurawina, daktyle, sos tymiankowy

      180 g
      28,00
    • Kotlet de volaille (surowy, panierowany)

      150 g
      24,00
    • Udko z kaczki confit w sosie pieczeniowym z majerankiem

      300 g
      39,00
    • Sos pieczeniowy

      500 ml
      25,00