Dania gotowe i garmażeryjne

    • Wielkanocny pasztet z żurawiną

      foremka / 1 kg
      78,00
    • Wielkanocny pasztet z borowikami

      foremka / 1 kg
      78,00
    • Galart drobiowy z warzywami i jajkiem

      porcja / 140 g
      16,00
    • Domowa świąteczna szynka podwędzana dymem czereśniowym

      sztuka /ok. 700 g
      69,00
    • Wielkanocna szynka gotowana

      sztuka /ok. 700 g
      69,00
    • Biała kiełbasa własnego wyrobu ( parzona)

      1 kg
      69,00
    • Półmisek Świąteczny mięsny w galarecie: ( 4 rodzaje x 2 porcje)

      *pieczony schab z morelą i winną śliwką, mus z wątróbki i koniaku, pikle
      *polędwiczka wieprzowa z duxelles pieczarkowym, majonez lubczykowy, jajko
      *indyk w Maladze z brzoskwinią i ananasem
      *rolada z kurczaka, mus z sera pleśniowego i brokułów, serek śmietankowy z curry
      plater / 800 g
      115,00
    • Półmisek Świąteczny rybny w galarecie: ( 4 rodzaje x 2 porcje)

      *łosoś, kremowy mus z wędzonego łososia, cytryna , kawior
      *sandacz z jajkiem i kiszonym ogórkiem, marynowana pieczarka
      *pieczony filet pstrąga tęczowego, szpinak, migdały, majonez kolendrowy
      *podwędzany filet z dorsza, kapary, pikle, sos tatarski
      plater / 800 g
      130,00