Dania zimne

    • Wielkanocny pasztet z żurawiną

      foremka / 1 kg
      72,00
    • Wielkanocny pasztet z borowikami

      foremka / 1 kg
      72,00
    • Galart drobiowy z warzywami i jajkiem

      porcja / 140 g
      14,00
    • Domowa świąteczna szynka podwędzana dymem jabłkowym

      sztuka / ok. 700 g
      55,00
    • Wielkanocna szynka gotowana

      sztuka / ok. 700 g
      53,00
    • Biała kiełbasa własnego wyrobu (parzona)

      1 kg
      64,00
    • Półmisek Świąteczny mięsny w galarecie: (4 rodzaje x 2 porcje)

      *pieczony schab z morelą i śliwką gotowaną w winie
      *polędwiczka wieprzowa z jajkiem przepiórczym i musem chrzanowym
      *indyk w maladze z brzoskwinią i ananasem, pâté z wątróbki drobiowej z tymiankiem
      *galantyna z kurczaka z musem ziołowym i papryką
      plater / 800 g
      99,00
    • Półmisek Świąteczny rybny w galarecie: (4 rodzaje x 2 porcje)

      *łosoś z musem cytrynowym, pomidor cherry, czarna oliwka
      *sandacz z jajkiem i kiszonym ogórkiem
      *wędzony halibut, majonez porowy, cebulka perłowa, patison
      *roladka z dorsza, mus z suszonych pomidorów, kapary
      plater / 800 g
      120,00